A la nostre agrobotiga hi trobarás vi, oli, fruits secs, embotits, melmelades, mel, de Montsant a taula i moltes coses més.

domingo, 4 de mayo de 2014

Prioratbeer cervesa artesana (de Montsant a taula)

--> nota de tast /
complexa evolució organolèptica al llarg de la guarda. color caoba fosc amb lleugers reflexes ambarins.
terbolesa lleugerament opaca amb escuma ataronjada, densa i persistent.
les aromes de most es combinen amb fruits secs i mel.
els tanins del roure francès deixen sensacions envellutades en boca i un volum perllongat. cos ampli. pas de boca llarg i retrogust afruitat, de fruites vermelles i melmelades.
estil / ale, criada en bóta de roure  francès allier
ibu’s 24
maltes / pale ale, cara20, cara120, chocolate, flocs de civada
llúpols / centennial i cascade
característiques / 2 mesos d’envelliment en barrica de roure. segona fermentació en ampolla perpetuada per most de garnatxes velles de coster del priorat
consum preferent i conservació /12 mesos després de l’embotellat. guarda entre 15 i 18ºc
temperatura de servei / 8-12ºc
format ampolla / 66cl.
elaborada per birrart 2007 s.l.
any de sortida a la venda / 2012
maridatge /
conjunció perfecte amb tot tipus d’snacks, combina molt bé amb tot tipus de menjar que ofereixi  espècies lleugerament picants i productes que aportin frescor (tomàquet, pebrot fresc, menta, julivert, etc) en contrast amb la voluptuositat de la cervesa. podreu gaudir-la a taula amb pasta com gnocchi, farfalle o cuscús. també molt saborós amb rissoto, arròs al curri o sushi i sashimi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario