A la nostre agrobotiga hi trobarás vi, oli, fruits secs, embotits, melmelades, mel, de Montsant a taula i moltes coses més.

sábado, 27 de febrero de 2016

Novetat de Montsant a Taula, el Conill del Priorat

Des de Cornudella ens arriba aquest nou producte, conill de proximitat cuinat amb bolets, samfaina, cargols, alls i aromes de Montsant
Tastet-lo que val la pena!!!
Directe del Celler Noguerals ens arriba aquest vi, anomenat Titi, producte de la D.O.Q. Priorat i de Montsant a Taula. Tal i com diu a l'etiqueta, aquest vi de color de sang és un homenatge al pare, en Ramon Alzamora Juncosa. Amb el seu treball a la terra i la seva estima al nom de la nostra casa "Cal Tití"Acompanyament ideal per qualsevol plat càrnic, fet amb Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon.Avui ha caigut una lleugera nevada que ens ha deixat aquest paisatge idíl·lic a La Morera de Montsant!


            Ja fa sis anys d'aquesta fotografia, i un munt de productes han passat per el nostre aparador: vins, mels, melmelades, els Productes de Montsant a Taula es van ampliant i anem incorporant novetats com el Conill de Priorat, les secallones ecològiques de Cal Papió de Cornudella, el porc ecològic de la Carnisseria Porqueres, la botifarra blanca de Cal Centro....intentem actualitzar els productes comprovant que cada vegada més el client que ve a visitar-nos demana productes de proximitat.