A la nostre agrobotiga hi trobarás vi, oli, fruits secs, embotits, melmelades, mel, de Montsant a taula i moltes coses més.

domingo, 4 de mayo de 2014

Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos..

--> El llibre parla de la producció d’aiguardents, una de les activitats econòmiques més significatives d’aquestes comarques en el passat. En fa un repàs històric des dels orígens a la gran expansió del segle XVII, la industrialització o la decadència del sector al segle XX, després de la guerra civil.
Ressenya fórmules de licors d’herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors com la d’ametller o la flor de magnòlia; o licors amb llet de cabra.
I recull com elaborar vins generosos, licorosos i aromatitzats, a més de remeis populars i, fins i tot, receptes de pastes en les quals s’empra l’aiguardent com a aromatitzant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario