A la nostre agrobotiga hi trobarás vi, oli, fruits secs, embotits, melmelades, mel, de Montsant a taula i moltes coses més.

miércoles, 7 de abril de 2010

Hem sortit al diari !!

Amb motiu de la inauguració de la botiga, el Diari del Priorat ens dedicà mitja pàgina a la última hora en imatges. Un bon fotògraf mostra l'interior del local i la façana.

L'Oli


L'oli és un aliment bàsic de la dieta mediterrània, i té propietats antioxidants.Tots els Olis que tenim són D.O. Siurana, oli protegit pel Consell Regulador. És un producte natural, elaborat dins la zona de producció, que procedeix de la recollida manual i directa de l'olivera de la varietat Arbequina.
És un oli especialment fruitat, comunica el sabor, l'aroma i les vitamines de l'oliva arbequina als aliments, per fregir respon molt bé a les altes temperatures, augmentant de volum degut a l'estabilitat transmesa pels àcids grassos i els antioxidants que hi conté.

Provinent del Moli de l'Oli ens arriba un Oli de Cabacés extraordinari, és un oli extraverge (de la primera premsada) i d'acidesa màxima de 0,4. Als olis extraverges no se'ls hi ha fet cap extracció abrasiva, conservant així totes les seves propietats. També tenim el seu oli Cavaloca ecològic.

Provinent de La Bisbal de Falset tenim ampolles de vidre d'oli de 750, aquest oli s'ha fet famóss gràcies a les seves característiques orgàniques i gustatives.

L'oli de la Baronia de Cabacés, és un dels més característics de la comarca del Priorat,és de gust suau i afruita. La convinació de diferents tipus d'olives junt amb la gran variabilitat que hi ha en les partides d'olives, marquen decididament el seu gust D.O. Siurana. L'oli ecològic té la particularitat que no ha estat fertilitzat amb productes químics i els tractaments de les plagues també són naturals.